Prismalence draagt bij aan Wereld Havendagen

Begin september waren het de Wereld Havendagen in Rotterdam. De Rotterdamse haven liet toen aan het publiek zien wat zij allemaal te bieden heeft.

Met Prismalence zijn we al sinds de oprichting zeer actief in de Rotterdamse haven, met klanten zoals onder meer Rotterdam World Gateway en APMT op de 2eMaasvlakte, maar ook Vopak, Broekman, RST, Uniport, EMO, Cerex Agri, Barge/United Waalhaven Terminal én het Havenbedrijf Rotterdam (Port of Rotterdam).

Voor het Havenbedrijf hebben we recentelijk een heel bijzonder project opgeleverd:

Het verlichten van zowel de vloer als het schitterende plafond, dat bestaat uit een gigantische luchtfoto van de Rotterdamse haven en omstreken, van het Innovation Dock op het voormalige RDM-terrein op de Heijplaat. Dit is een voormalige scheepsbouwloods van de Rotterdamse Droogdok Maatschappij.

Innovation Dock – RDM Campus – Port of Rotterdam

Innovation Dock – RDM Campus – Port of Rotterdam

We hebben met onze zeer efficiënte Industriële LED-armaturen vanaf RVS-kabels die tussen de stalen pilaren zijn gespannen, zowel het plafond als de vloer aangelicht, zonder dat de esthetische integriteit van de ruimte is aangetast.

Al onze verlichtingsarmaturen worden in Zweden en/of Nederland ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd en zijn voorzien van louter kwalitatief hoogwaardige componenten.

Voor meer info over onze zeer energiebesparende, betrouwbare en betaalbare LED-armaturen, bekijk de rest van onze website, of neem even telefonisch contact op.

© 2017 Prismalence.nl