Industriële LED-verlichting bij Hollandia

Hollandia – Krimpen a/d IJssel

Vernieuwde LED verlichting bij Hollandia

Prismalence heeft bij staalbedrijf Hollandia de oude industriële verlichting in een 5-tal productiehallen vervangen door moderne industriële LED verlichting met de zeer energie-efficiënte Industria LED armaturen.  De hal hierboven is 14 meter hoog en er hingen 52 stuks 400W HPI klokarmaturen welke één-op-één zijn vervangen door 52 stuks 228W LED. Het lichtniveau is zodoende gestegen van rond de 120 lux voorheen naar ruim 400 lux! Omdat de oude HPI armaturen, inclusief het verbruik van het conventionele voorschakelapparaat, elk ca. 480W verbruikte, is het energieverbruik met 53% gedaald, terwijl de lichtopbrengst met een factor van ruim  2,3 is gestegen. De nieuwe LED armaturen zijn voorzien van louter top-kwaliteit componenten: 3e generatie LEDs van LG en drivers van Osram en zijn volledig in Nederland ontworpen en geproduceerd. De verbetering van de lichtkwaliteit zorgt ervoor dat fouten minder voorkomen en het veel veiliger werken is in de hal. Dit komt de productiviteit bij Hollandia uiteraard ten goede.

Moderne en innovatieve industriële ledverlichting van Prismalence is ook uitermate geschikt voor het verlichten van hoge bedrijfshallen. De hoogste hal die we hebben voorzien van energiebesparende verlichting is de productiehal van IHC, waar de armaturen op 50m hoogte hangen.

Hieronder is productie hal 5 te zien; deze hal is 27 meter hoog. De 76 stuks 400W HPI armaturen zijn één-op-één vervangen door 76 stuks 285W LED. Het lichtniveau in deze hal is gestegen van rond de 80 lux naar ruim 400 lux!

Productie hal 5 bij Hollandia - Rotterdam

 

© 2017 Prismalence.nl