Energiebesparende verlichting

Het Prismalence lichtsysteem bespaart energie door het enorm efficiënte optiek (zie ook: Technologie). De energiebesparing in vergelijking met bestaande conventionele systemen, zoals hoge druk natrium (SON/NAV), metaal halogeen (HPI/HQI), kwikdamp (HPL/HQL) en halogeen, loopt uiteen van 50% tot meer dan 80%. Zelfs in vergelijking met de modernste TL-verlichting, met een daglichtachtig spectrum en een extreem lange levensduur, is het Prismalence lichtsysteem efficiënter.

In fabriekshallen hebben veel van onze klanten conventionele 400W klokarmaturen één-op-één vervangen door 150W armaturen van Prismalence. Omdat de normen in de afgelopen decennia zijn aangescherpt, wil men bij vervanging vaak graag meer licht hebben. Dan zijn bijvoorbeeld onze 210W armaturen het beste alternatief. Als het verbruik van het voorschakelapparaaat wordt meegerekend, dan is de energiebesparing altijd nog meer dan 50%.

Op havenkranen en terreinen kunnen vaak conventionele 1000W armaturen één-op-één worden vervangen door onze 315W armaturen.

De energiebesparing leidt natuurlijk ook tot een lagere uitstoot aan CO2 en dus een kleinere Carbon Footprint.

Voor enkele voorbeelden van de gerealiseerde besparingen door klanten, zie: Referenties.

Wilt u weten hoeveel energie u kunt besparen en hoeveel CO2 u kunt reduceren? Neem contact met ons op.

© 2017 Prismalence.nl